Beställ catering från oss

Hos oss kan du beställa catering till alla möjliga olika tillfällen. Som företag eller privatperson. Till jobbmötet, lanseringseventet, konferensen, födelsedagen, festen osv. Vi kan hjälpa er att lista ut vad ni vill ha och vad som passar just er, om ni inte redan vet. Skicka en förfrågan i formuläret nedan, svara på så många frågor du kan, eller beskriv bara vad ni söker så återkommer vi inom två arbetsdagar. Vi kan höras på telefon eller boka in ett möte om det behöver diskuteras vidare. Vi älskar att få skräddarsy menyer och cateringar till roliga tillfällen. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad så berättar vi mer. Längst ned under denna flik hittar du en massa bilder från jobb vi har gjort.

Meny

Allt som du hittar under fliken "Meny" kan vi ordna som catering. Om du beställer catering för 15 personer eller fler kan vi även erbjuda en lite större meny med fler val.

Ska ni ha en helt annan sorts event och önskar en annan slags meny, hör av dig till oss. Vi har gjort specialbeställningar så som picknickkorgar, lyxiga frukostpaket, julbord, middagar, snackspaket och mycket mer. Vi tycker det är roligt att få göra något utöver vår vanliga meny och få använda vår kreativitet.

MENY ATT BESTÄLLA FÖR MINST 15 PERSONER
Liten frukostmacka 42-51 kr
Välj bröd: liten baguette, rågfralla eller citronlevainfralla
Välj pålägg: cream cheese + grönt 42 kr, ört-cream cheese + grönt 45, hommos + grönt 45, lägg till avocado + 6 kr

Liten turkisk yoghurt 68 kr
- Svartvinbärskräm, plommon, björnbär, oxalis, fröcrunch
- Hallonkräm, färska bär, citronmeliss, fröcrunch

Fruktsallader 58-65 kr
- Färska bär, fikon & oxalis 65 kr
- Liten citrussallad med mynta- och basilikaolja och shisokrasse 58 kr 
- Fruktsallad utifrån en specifik färg, ex. röd, grön, lila osv. 65 kr

Smoothies, stor i glas 58 kr, liten flaska 50 kr- - Grön- avocado, spenat, äpple, ingefära, citron, mango
- Röd- mango, jordgubb, lime, mynta, apelsinJuicer i flaskor 40-48 kr
- Grön juice 48
- Grapefrukt och hallonjuice 48
- Grapefruktjuice 48
- Ananasjuice 45
- Äppeljuice 40
- Äpple, rödbeta, citron och ingefära 48


Litet rågbröd 65 kr
- Med vegansk grekisk ost-kräm och ugnsbakade tomater samt örter
- Hommos, rädisor, gurka och persilja 
- Örtcream cheese, avocado och vattenkrasse


Övrig information

Beställ i god tid
Lägg din beställning i så god tid som möjligt för att vara säker på att vi kan ordna det. Minst en vecka i förväg är att föredra, men senast två dygn innan. Om du är ute i senare tid än det, ring oss så ska vi se om det går att lösa. Du kan ändra en redan lagd beställning upp till två dygn innan leveransdag, detta eftersom vi beställer ingredienser och bröd då. 

Paketering
Önskar du annan paketering än vår vanliga? T.ex glasburkar eller glasflaskor, obrandad paketering, individuellt inpapprade mackor eller liknande så kan vi givetvis ordna det, mot en mindre kostnad. Maila oss dina önskningar så ska vi se vad vi kan göra.

Cateringförfrågan